Peeling med frugtsyre/ kemisk peeling

Peeling kan både være kemisk og mekanisk. 

Keminsk peeling så som peeling med frugtsyre som jeg udfører her i klinikken, er mere skånsomt end mekanisk peeling. Ved mekanisk peeling bruges ofte en creme eller pasta med korn eller kerner som exfolierer huden. Ved denne form for exfoliering ridses huden og den er mere gennemtrængelig for urenheder.

Så en behandling med frugtsyre peeling er en skånsom og meget effektiv måde at forbedre hudens udseende på. Frugtsyre peeling fjerner de døde hudceller og stimulerer huden til regenerering af nye hudceller, collagen og hyalonsyre.

Det er jo sådan, at man som ung har en hud der indeholder meget hyalonsyre, collagen og elastin, men det reduceres desværre med alderen.

Også hvis du synes din hud har mistet sin glød, har fået pigmentforandringer, eller forstørrede porer, har acne eller ar efter acne, så er frugtsyre peeling den helt rigtige løsning.

Man skelner mellem medium dyb peeling og endnu dybere peeling.

De milde peelinger anvender man typisk til at forbedre store porer i huden, ujævnheder, bumser, fine aldringstegn og de overfladiske pigmentforandringer. Dybe peelinger bruges til forbedring af aknear, grad 2 og 3 aldringsforandringer/rynker og dybdeliggende pigmentforandringer i læderhuden. 

Her i klinikken er der forskellige muligheder for peeling, afhængig af hvad din hudproblematik består af. 

Jeg har her på hjemmesiden beskrevet de forskellige peelinger og jeg håber at du finder hvad du har brug for. Er du i tvivl om hvilke behandling der passer til dit behov/ problem er du meget velkommen til at kontakte mig eller BOOKE en GRATIS konsultation til en GRATIS hudanalyse. 

 

Seneste kommentarer

27.05 | 14:20

Jeg ville bare lige give en anmeldelse. Jeg har gået hos Tina i forbindelse med en kosmetisk operation. Jeg har sjældent fået så god og nærværende behandling. Hun får min varmeste anbefaling

Del siden