Strækmærker


Strækmærker viser et brud der forekommer i bindevævet i dermis og vises eksternt som hud svind. De forekommer normalt i vækstområderne (hofter, talje eller mave området), men også i områder hvor hormonerne har indflydelse (bryster og lår). Strækmærkerne kan også være relateret til længere tids brug af hudpåførte corticoider.

Kan strækmærker reduceres ?

Ja det kan de, men det kræver tålmodighed.

Her i klinikken er der tre  muligheder:


Beauty Angel Lysterapi, Microneedling eller begge dele. 

Det optimale er "begge dele". 


Beauty Angel ELT Lysterapi er en effektiv behandlingsmetode til hudtilstande, der har brug for heling, lindring af inflammation og gendannelse af kollagen. Lysterapien arbejde helt ned i læderhuden. Dette er vigtigt, da det lige netop er både kollagen og elastin der arbejdes med, for at reducere strækmærker.Kollagen opbygges over 40 - 60 dage, hvorved et forløb over 12 uger eller mere anbefales. Behandlingen i klinikken står altid sammen med en hjemmebehandling, en 3 i 1 Collagen Booster creme. 


Elt lysterapi er en klinisk dokumenteret kosmetisk behandling, som er noninvasiv og meget blid og derfor velegnet til alle hudtyper.


Microneedling med serum "C. prof 223 Skinmark solution"

er en behandling, som består af små nåle, der prikker små mikroskopiske huller i huden,hvilket narrer den til at tro, at der er sket en skade.Den simulerede skade sætter gang i kroppens egen helingsproces som fårhuden til at regenerere til ny celledannelse og danne ny kollagenog elastiske fibre.

Hudens fibroblastere aktiveres og blodgennemstrømningen øges.


C.prof 223 skinmark solution serum stimulerer celle reparation og restrukturerer bruddet af proteinnetværket i dermis. Tilfører fugt og elasticitet og opstrammer huden.

Ved de røde strækmærker er succesraten størst ved behandling med microneedling, men ved de hvide strækmærker, opnås der også et ret godt resultat.   

Behandling i klinik:

Huden på det område der ønskes behandlet, afrenses.

Nu er området klar til microneedling med serum - C. prof. skinmark solution fra Mesoestetic.


Behandlingen afsluttes med en kølende og beroligende creme, bl.a. indeholdende Aloe Vera, kamille, vitamin E og A. 


Kontraindikationer samt restriktioner - læs venligst 

Hvor mange behandlinger skal der til ?

Det er meget individuelt - ca. mellem 2 og 5 gange, an på om behandlingen kombineres med Beauty Angel lysterapi. Pris på forløb med Beauty Angel og Microneedling i klinik samt hjemmebehandling: 


Beauty Angel lysterapi 12 gange + 2 gange microneedling + 50 ml. Collagen Booster creme: Normalpris kr. 4.840,0

                     

Kr. 4.200,00


Beauty Angel lysterapi 12 x (de to gratis) 


Kr. 2.490,00

Pris på microneedling/ klinik behandling: Pris pr. behandling:          Fra  DKK    1.100,00


Pris for 2 behandlinger : Fra DKK     2.000,00

Pris for 3 behandlinger :  Fra DKK   3.000,00


Pris for 5 behandlinger : Fra DKK    5.000,00

* Ansvarsfraskrivelse. Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.

27.05 | 14:20

Jeg ville bare lige give en anmeldelse. Jeg har gået hos Tina i forbindelse med en kosmetisk operation. Jeg har sjældent fået så god og nærværende behandling. Hun får min varmeste anbefaling