God helse ved hjælp af Omega 3

Det er meget vigtigt at vores fedtsyrebalance er i orden.

Med fedtsyrebalance menes der balance mellem omega 3 - 6 og 9. 

Ubalance i fedtsyrene 

Vi får store mængder af omega 6 gennem vores kost, faktisk så meget at vi ikke har brug for at få tilført mere gennem kosttilskud. 

Der imod er der rigtig mange i den vestlige verden der ikke får tilstrækkeligt med omega 3. 

Omega 3 får vi b.la. fra de fede fisk, chiafrø, hørfrø, hampefrø, tang og alger.  

Omega 3 er ikke noget vi danner selv, men noget vi skal have tilført udefra - netop fra bl.a. fisk. Fede fisk indeholder mest omega 3. 

 

Inflammation

Når der er ubalance i fedtsyrebalancen i vores kroppe - bevirker det at vores celler ikke kan optage næringsstoffer og komme af med affaldsstoffer. Hermed opstår der en inflammatorisk tilstand et eller flere steder i kroppen.

Inflammation er en betændelsestilstand som vi mærker i form af ømme led, smerter i skulder, hofte eller knæled. Det kan også give os som symptomer som eksem, psoreasis eller anden udslet. 

 

Fiskeolie

Ud over at spise rigtig meget fisk, kan man tage fiskeolie som kosttilskud. 

For at bekæmpe en inflammatorisk tilstand i kroppen er det vigtigt at indtage store mængder af omega 3, især af de fedtsyre vi kalder DHA og EPA. Netop disse findes i en god kvalitets fiskeolie. 

Faktisk skal vi op på 2400 mg DHA og EPA daglig. Dette svarer til at spise fisk tre gange daglig. 

Dette kan godt virke uoverkommeligt, hvorved det er nemmere at indtage Omega 3 som kosttilskud, altså fiskeolie. 

Omega 3 har også en dokumenteret virkning på hjerte kar sygdomme. Ved indtagelse af omega 3 gennem længere tid nedsættes risikoen for hjerte kar sygdomme med op til 70 %.

 

Bliv testet her i klinikken for dit indhold af Omega 3 og 6 i kroppen og få svar indenfor 3 uger. Pris kr. 995,00

Ønsker du at høre nærmere om Omega 3 fiskeolie som kosttilskud, forhandler jeg et meget seriøst kvalitetsprodukt som også indeholder Omega 9. 

Omega 9 indeholder mange antioxidanter, og er med til at stabilisere sukkerkoncentrationen i blodbanen samt mange andre gode egenskaber. 

 

Ring gerne for mere information eller book et møde. 

 

Seneste kommentarer

27.05 | 14:20

Jeg ville bare lige give en anmeldelse. Jeg har gået hos Tina i forbindelse med en kosmetisk operation. Jeg har sjældent fået så god og nærværende behandling. Hun får min varmeste anbefaling

Del siden