Mesoeclat`Anti-Age

Mesoeclat Anti-Age er et godt alternativ til dig der ønsker en anti-age behandling, uden brug af BOTOX,fileres og kirurgi. Et suverænt løft til slap og rynket hud.

Mesoeclat kan anvendes som en enkeltstående behandling eller som en kur.

Behandlingen mindsker fine linier, rynker, grov hud, mindsker røde ar, genopbygger huden og jævner hudtonen.

Det er en effektiv behandling med øjeblikkelige og varige resultater. 

Allerede efter første behandling får din hud frisk kulør, dine træthedstegn forsvinder, dine porer formindskes og din hud bliver silkeblød.

Mesoeclat fugter i dybden, stimulere kollagen og elastin og har en effektiv antioxidant effekt.

Behandlingen tåles af alle hudtyper og kan derfor udføres på alle. I behandlingen anvendes først  en specielt udviklet peeling, der blandt andet indeholder salisylsyre og azalein syrer, for at optimerer penetrering af de aktive ingredienser der påføres efterfølgende. Disse aktive ingredienser er nærende, aktiver, samt antioxidnater der begge stimulerer elastin og kollagen dannelsen. Herefter påføres en crystal fiber mask der fugtgiver, lindre og regenererer huden.

Denne behandling giver et langt bedre resultat end traditionelle frugtsyrebehandlinger. 

Behandlingen er en to trins peeling behandling - læs længere nede. 

Denne kliniske behandling må kun udføres af certificerede klinikker og er derfor uden sammenligning med almindelige kosmetiske behandlinger. 

Behandling i klinikken 

  • Konsultation, hudanalyse og billede
  • Huden renses og affedtes
  • Peeling påføres (huden vil føles varm i ca. 5 min)
  • Ampul masseres ind i huden (det kan prikke lidt i huden) 
  • Dernæst påføres Crystal fiber maske som er lavet af et stof, der sikrer en meget tæt og langvarig kontakt imellem de aktive ingredienser og huden. Slap af imens hualuronsyre, alge ekstrakt, aloe vera og vitamin C indsluses i huden.
  • Mesoclat creme påføres
  • Afsluttes med moisturising sun proctection SPF 50

 

Efter behandlingen

Du må ikke gå i sauna, tage sol, tage i svømmehallen de næste 5 dage efter behandlingen eller påføre make up 24 timer efter behandlingen  

Huden vil først føles lidt stram efter behandlingen, derefter kan der forekomme lidt afskalling.

Huden kan i en periode lige efter behandlingen se mere rynket ud. Det skyldes naturligvis det lag af døde hudceller, huden vil af med.

Det er nødvendigt at have Mesoéclat Cremen til hjemmebrug, da den indeholder yderst aktive ingredienser.

Du vi blive grundig instrueret i hvordan du skal behandle din hud hjemme efterfølgende. 

 


Selve behandlingen i klinikken består af en kombination af to kosmetiske produkter: Mesogel + 1 Mesolift ampul.

Mesogel transporterer 4 kosmetiske ingredienser som aktivt bekæmper aldringstegn.

1) Acetilhexapeptido-3 er en biosyntetisk polypeptid, der reducerer dybden af rynker, især i panden og omkring øjnene. Huden bliver blødere, mindre rynker forsvinder. Videnskabelige data viser, at regelmæssig lokal anvendelse af produktet giver sammenlignelige resultater med brug af andre kendte produkter.

2) Vandopløselig hvedegluten har en opstrammende virkning på huden og udfylder de fine rynker. Det har en fremragende fugtighedsgivende virkning. Huden får en øjeblikkelig opstrammende virkning.

3) Askorbinsyre har en høj antioxidativ virkning, og nedbryder meget effektiv de frie radikaler.

4) Hyaluronsyre har en godt dokumenteret helbredende, opstrammende og regenererende virkning på hudens struktur, udglatter rynker meget effektivt, samt er et effektivt fugtighedsgivende middel.

Aktive stoffer i Mesolift hætteglas:

 Organisk Silicon – stimulerer dannelse af kollagen og elastiske fibre, bremser nedbrydningsprocesser i bindevævet. Det fastholder strukturen i bindevævet.

– L-Carnitin – skubber fedtsyren til de centre, hvor de bliver oxideret, hvilket forhindrer dem i at danne fedtceller. Det er bevist, at L-Carnitin sænker de biologiske processer i dannelsen af nye fedtceller.

– Tioctic eller alpha lipoic syre, som har en stærk antioxidativ effekt. Det regenererer og beskytter andre naturlige antioxidanter såsom glutathion, vitamin C, E og coenzym Q 10.

 

Kort sagt så er denne peeling ret effektiv, da den fjerner døde hudceller og stimulere huden til ny celledannelse  Her ud over efterlader den huden - grundet de aktive stoffer - spændstig og fast  

Cremen - Mesoeclat cremen- er spækket med E-vitamin og frugtsyre der arbejder videre i dybden med din hud. Den arbejder videre på din hud og forbedre kulør, opstrammer og forstærker kollagen i huden  

Priser på behandlingen findes her Kontakt og priser

Se før og efter billeder her

  

* Ansvarsfraskrivelse. Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seneste kommentarer

27.05 | 14:20

Jeg ville bare lige give en anmeldelse. Jeg har gået hos Tina i forbindelse med en kosmetisk operation. Jeg har sjældent fået så god og nærværende behandling. Hun får min varmeste anbefaling

Del siden