Peeling med frugtsyre

Peeling med frugtsyre også kaldet kemisk peeling er en af de mest anvendelige ansigstbehandlinger med et synligt godt resultat. 

En behandling med frugtsyre peeling, er en skånsom og meget effektiv måde at forbedre hudens udseende på. 

Frygtsyrepeeling fjerner de døde hudceller og stimulerer huden til regenerering af nye hudceller, collagen, elastin og hyalonsyre.

Peeling bruges i kampen mod pigmentforandringer, med rigtig gode resultater. 

Lider du af mild, moderat eller svær acne er peeling også en god og resultatskabende løsning. 

Forstørrede porer mindskes og din hud vil have en mere jævn og ens overflade. 

 hvis du synes din hud har mistet sin glød, du har fået pigmentforandringer, har rynker, forstørrede porer, acne eller ar efter acne så er frugtsyre peeling den helt rigtige løsning.

Kemisk/frugtsyre peeling findes i mange varianter, og her i klinikken har jeg peelings som passer til forskellige hudproblemer.

I klinikken tilbyder jeg en gratis konsultation så vi sammen kan afklarer hvad dit behov må være. 

Herunder får du foretaget en hudanalyse, hvor vi sammen gennemgår hvilken hudtype du er og hvilke evt. komplikationer du må have. 

Du skriver samtig under på en samtykkeerklæring og får udleveret information om pågældende behandling.Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.  🌿

Seneste kommentarer

27.05 | 14:20

Jeg ville bare lige give en anmeldelse. Jeg har gået hos Tina i forbindelse med en kosmetisk operation. Jeg har sjældent fået så god og nærværende behandling. Hun får min varmeste anbefaling

Del siden